Uskoro novi kursevi!

Našminkaj se sama

Video lekcije

Želim da te naučim

Kako se pravilno nanosi šminka.

Iskustvo koje sam stekla radeći sa klijentima, prenosim vam na klik.

Koliko puta si poželjela da se našminkaš sama za posebnu priliku?

Koliko puta ste samo bile u prilici da odmah morate biti spremne, a niste stigli da odete kod profesionalnog šminkera, ili jednostavno niste bile u mogućnosti da to uradite ? Zamislite da se opet nadjete u takvoj situaciji, i da vam uopšte ne predstavlja problem da za nekoliko minuta izgledate kao da ste upravo izašle iz salona.

Šminka može da nam služi da izgledamo lijepo, uredno, čisto, vedro i raspoloženo, ali isto tako ukoliko se pogrešno koristi, može da uradi sve suprotno. 

Moja karijera u brojevima

Godina iskustva u Makeup svijetu
0
Našminkanih lica
0 +
Individualnih edukacija
0 +
Potrošene šminke
0 Kg

Šta ćeš sve znati nakon odgledanog kursa?

Iako znam da se ovdje nalazite baš zbog toga što vodite računa o sebi, volite makeup ili ste jednostavno znatiželjni, želim da budete sigurni da ćete nakon završenog kursa znati mnogo olakšica uz pomoć kojih ćete stvarati savršen svakodnevni ili svečani makeup look.  

Savršena podloga

Savršena podloga za makeup je 90% kompletnog luka. Pomoći ću vam da pravilno izaberete strukturu pudera, nijansu, a na kraju i kako pravilno da nanesete kompletnu podlogu.

Precizan ajlajner

Naučićete kako da savršeno precizno i lako nanesete ajlajner, na osnovu oblika oka. Takođe, odaću vam tajnu koji drogerijski ajlajneri su najbolji.

Uštediću vam novac

Sigurno se pitate kako? Vrlo jednostavno. Obećavam vam da ćete, nakon odgledanog kursa biti u stanju da se našminkate za svaku bitnu priliku i nećete morati da plaćate profesionalno šminkanje.

Odaću vam tajne

Šminkeri imaju priliku da testiraju mnogo proizvoda, na različitim tipovima kože. Reći ću vam koji drogerijski ili high end proizvodi su savršeni za vaš tip kože.

Iskustva mojih dragih klijenata