Uskoro novi kursevi!

Kurs

Našminkaj se sama

Za koga je namjenjen kurs?

Kurs je namjenjen svim djevojkama i ženama koje žele da šminku nanose pravilno.

U zadnje vrijeme je toliko proizvoda na tržištu, da čak i najiskusnijima ponekad postane zbunjujuće šta se za šta koristi, šta ćemu služi, šta ide prvo, gdje nanijeti, kako nanijeti. Ukoliko ste bar jednom imali dilemu ovu dilemu, kurs Našminkaj se sama je stvoren za Vas.

Napravi uštedu za cijeli život. Nakon odgledanog kursa, nećete morati da plaćate usluge profesionalnog šminkera

Šta ćete naučiti u ovom kursu?

Kurs je osmišljen i dokazan uspješnim, tako da se od osnova nauči sve što je potrebno da znate za svakodnevni i noćni makeup. Pravilno održavanje i čišćenje pribora i četkica, njega lica, izbor pudera, dnevni makeup, makeup za izlazak i svečane prilike. Ideja je da imate pokrivena sva polja, i razne situacije kada želite da budete našminkane. Sve navedene stvari, kao i mnogo više ćete moći da pogledate u kratkim video lekcijama, koju su vam dostupne da ih gledate kada god to želite. To nije sve. Uz svaki video dobijate tačan spisak svih proizvoda koji su korišteni, a pri tome sam vodila računa da svi proizvodi  cjenovno pristupačni i da ih je moguće kupiti na našim prostorima. Ukratko, cilj mi je da vas naučim toliko, da više ne morate ići kod profesionalnog šminkera.

Vještačke trepavice

Nauči kako se pravilno apliciraju vještačke trepavice i šta je neophodno kao priprema.

Ajlajner

Ajlajner će biti savršeno precizan, bez obzira na oblik oka.

Savršen puder

Nikada više nećeš biti u dilemi koji puder je idealan za tvoj tip kože.is.

Njega lica i pribora

Ništa od navedenog nije toliko bitno kao njega lica i pravilo čišćenje pribora za rad.

Vi treba da nosite šminku, a ne šminka vas. Kada vas neko pogleda, ne treba prvo da primjeti vašu šminku, već VAS. Naućičete da istaknete vašu prirodnu ljepotu, i da ne pravite greške koje rade suprotno.

Dostupni kursevi

Koja opcija je za tebe?

Izaberi paket koji ti najviše odgovara. 

Našminkaj se sama

50,00KM

Nauči pravilno da nanosiš i koristiš šminku, korak po korak uz video lekcije.

VIP Našminkaj se sama

300,00KM

Nauči pravilno da nanosiš i koristiš šminku, uz online mentorstvo.

Prilika koja se ne propušta

Da li si ikada poželjela da se profesionalno baviš šminkanjem?

Voliš šminku i svi u tvojoj okolini žele da ih baš ti našminkaš za neku posebnu priliku? Da li si ikada razmišljala o tome da se profesionalno baviš šminkanjem? Ovo je sjajna prilika za tebe! Nakon odgledanog kursa, možda odlučiš da postaneš profesionalni šminker. Mogu ti pomoći u tome. 

obuka za šminkere
0 +
Kolektivnih edukacija
0 +
izdatih sertifikata
0 +
Imate dodatnih pitanja?

FAQ

Ukoliko imate dodatnih pitanja, prvo pokušajte odgovor da pronađete u ovom dijelu. Ako i dalje nemate odgovor na pitanje, budite slobodni da me kontaktirate putem kontakt forme.

Kurs “Našminkaj se sama” je namijenjen svim djevojkama i ženama koje žele pravilno da nanose šminku.

Kada izvršite uplatu putem jedne od navedenih mogućnosti plaćanja, pristup kursu ćete imati odmah ukoliko kurs platite kreditnom karticom. Ako plaćanje izvršite uplatnicom ili online bankarstvom, potrebno je da nam dostavite dokaz o uplati, kako bismo Vam omogućili pristup kursu.

Kurs sa online mentorstvom uključuje online edukaciju sa Tamarom, 1na1 putem Zoom aplikacije ili neke druge online aplikacije.

Ukoliko je više različitih kurseva dostupno na platformi, naravno da možete.

Ukoliko imate problema sa uplatom, kontaktirajte nas putem naše kontakt forme.

Naravno. Na Vašem nalogu ćete imati sertifikat koji ćete moći da snimite ili isprintate, po želji. Potrebno je da odgledate sve lekcije do kraja.

Iskustva mojih dragih klijenata